شرکت ثمین خودرو پویا- قطعات یدکی خودرو

021-66844477

لوگو شرکت ثمین خودرو پویا

ترمز اضطراری خودکار یا سیستم ترمز AEB چیست؟

فهرست مطالب

سیستم ترمز AEB سیستمی است که به طور مداوم جاده پیش رو را زیر نظر دارد و اگر مانعی را تشخیص دهد و ورودی را از راننده دریافت نکند، به طور خودکار ترمز را اعمال می کند.

سیستم ترمز AEB چیست و چه کاری انجام می دهد؟

ترمز اضطراری خودکار (AEB) به عنوان سیستمی تعریف می شود که به طور مداوم مسیر پیش رو را ردیابی می کند و اگر راننده اقدامی انجام ندهد به طور خودکار خودرو را متوقف می کند. این فناوری اولین بار در سال 2009 برای جلوگیری از تصادفات اتومبیل یا حداقل کاهش جدیت ضربه یک تصادف غیرقابل اجتناب معرفی شد.

همانطور که ممکن است از نام آن حدس زده باشید، سیستم ترمز AEB به طور مستقل و بدون ورودی از راننده کار می کند. اگر ترمز را فشار می دهید، این سیستم همچنین می تواند نیروی ترمز را اضافه کند، اما ضعیف تر از آن چیزی است که یک وسیله نقلیه برای جلوگیری از برخورد نیاز دارد.

هر سیستم ترمز AEB وسایل نقلیه و بیشتر اوقات عابران پیاده و سایر موانع را نظارت می کند. هدف سیستم AEB جلوگیری یا کاهش تصادفات جدی با اعمال ترمز در مواقع بروز خطرات ناگهانی یا عدم انجام اقدامات مناسب توسط راننده به سرعت کافی است.

ابتدایی ترین سیستم های AEB برای جلوگیری یا کاهش شدت برخوردهای جزئی شهری با سرعت کم کار می کنند. سیستم‌های پیچیده‌تر در محدوده سرعت وسیع‌تری کار می‌کنند، بنابراین در برابر تصادفات جدی‌تر در جایی که احتمال آسیب شدید یا مرگ وجود دارد محافظت می‌کنند. بهترین سیستم‌ها – آن‌هایی که بیشترین امتیاز را در تست‌های تصادف Euro NCAP کسب می‌کنند – می‌توانند دوچرخه‌سواران و عابران پیاده و همچنین اتومبیل‌ها را شناسایی کنند.

AEB، که از همان فناوری استفاده می‌کند که زیربنای کروز کنترل تطبیقی ​​است و از آن برای بهبود ایمنی استفاده می‌کند، در واقع سال‌هاست که وجود داشته است. ولوو یکی از پیشگامان بود که سیستمی به نام City Safety را در SUV XC60 در سال 2008 راه‌اندازی کرد. همانطور که از نام آن پیداست – و مانند اکثر سیستم‌های اولیه AEB – City Safety برای جلوگیری از تصادفات در حین رانندگی شهری با سرعت‌های پایین ایجاد شد.

نسل اول City Safety که از سرعت کمی بیش از 2 مایل در ساعت تا کمتر از 19 مایل در ساعت کار می کند، در صورتی که اختلاف سرعت دو خودروی درگیر بیش از 9 مایل در ساعت نباشد، به طور کامل از برخورد جلوگیری می کند. اگر تفاوت بیشتری در سرعت بسته شدن وجود داشت، اگر سیستم نمی توانست به طور کامل از ضربه جلوگیری کند، شدت ضربه را کاهش می داد.

AEB چگونه کار می کند؟

بنابراین، سیستم ترمز AEB چگونه وظایف خود را انجام می دهد؟ بسیاری از سیستم‌های AEB از ترکیبی از فناوری‌های رادار و دوربین استفاده می‌کنند که یا در جلوی خودرو نصب می‌شوند یا در داخل شیشه جلو نصب می‌شوند. به طور معمول، این رادارها و دوربین‌ها موانعی را که ممکن است منجر به تصادف شود، نظارت می‌کنند. اگر آنها چنین شی خطرناکی را شناسایی کنند و سیستم هیچ بازخوردی از راننده دریافت نکند، به طور مستقل سیستم AEB را راه اندازی می کند.

اعلام هشدار سیستم ترمز AEB به راننده

همه سیستم های AEB از حسگرهایی برای تشخیص موانع پیش رو و ارزیابی احتمال برخورد استفاده می کنند. سیستم معمولاً با هشدار دادن به راننده، با استفاده از پیام داشبورد یا هشدار صوتی، مبنی بر احتمال برخورد و اینکه آنها باید ترمز کنند، شروع به کار می کند. اگر راننده اقدامی انجام ندهد، بخش خودکار یا “خودکار” سیستم وارد شده و به طور خودکار ترمزها را اعمال می کند.

در حالی که اکثر خودروسازان سیستم‌های AEB را ارائه می‌دهند که عملکرد مشابهی دارند، هر سیستم می‌تواند از نظر نام، سرعت مورد نیاز و غیره کمی متفاوت باشد.به عنوان مثال در ترمز اضطراری خودکار خودروهای کیا (AEB)، سیستم از یک سنسور رادار نصب شده در جلو استفاده می‌کند. وسیله نقلیه ای که همیشه راه را زیر نظر دارد. اگر مانع احتمالی را تشخیص دهد، سیستم به ترمزها می‌گوید که خودشان را فشار دهند تا از شدت برخورد بکاهند.

به طور خلاصه، سیستم ترمز AEB یک جفت چشم دیگر را ارائه می‌کند که به شما کمک می‌کند اشیاء جلو را زیر نظر داشته باشید و همچنین برای جلوگیری از تصادف احتمالی، یک مجموعه پایه اضافی روی ترمزها نگه دارید. این فناوری با شناسایی و اعمال خودکار ترمزها، اطمینان بیشتری از رانندگی ایمن روزانه به شما می دهد. اما مهمترین چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که سیستم AEB نوعی فناوری مکمل است و به هیچ وجه جایگزین نیاز شما به نگه داشتن چشم در جاده ها نمی شود.

سیستم ترمز اضطراری AEB در مواجه با دوچرخه سوار

سوالات متداول درباره سیستم AEB؛

آیا ترمز اضطراری خودکار ارزشش را دارد؟

چرا سیستم ترمز AEB اینقدر مهم است؟ نه تنها می تواند سرعت تصادف را کاهش دهد، بلکه این پتانسیل را دارد که در وهله اول از وقوع تصادف جلوگیری کند. یک مطالعه در سال 2015 توسط برنامه ارزیابی خودروهای جدید اروپا (Euro NCAP) و NCAP استرالیا نشان داد که AEB منجر به کاهش 38 درصدی تصادفات عقب در دنیای واقعی شده است.

تفاوت بین ABS و AEB چیست؟

سیستم AEB محیط اطراف خودرو را از طریق سنسورها و یا دوربین ها نظارت می کند و موانع را تشخیص می دهد. این سیستم یک هشدار به راننده در مورد برخورد احتمالی ایجاد می کند و اگر راننده دیر پاسخ دهد، به طور خودکار ترمز را فشار می دهد. سیستم ABS قفل شدن چرخ ها را از طریق سنسورهای سرعت روی چرخ ها تشخیص می دهد.

آیا می توانید ترمز اضطراری خودکار را خاموش کنید؟

از آنجایی که اکثر خودروهای جدید مجهز به سیستم ترمز AEB هستند، ممکن است از خود بپرسید که آیا راهی برای خاموش کردن سیستم وجود دارد یا خیر. پاسخ: بله، تقریباً همه وسایل نقلیه به شما امکان می دهند پس از استارت زدن خودرو، AEB را غیرفعال کنید.

AEB با چه سرعتی کار می کند؟

برخی از سیستم های AEB فقط در سرعت های شهری کار می کنند که معمولاً در سرعت 55 مایل در ساعت و کمتر است. سایر سیستم‌های AEB می‌توانند در سرعت‌های بزرگراه، که معمولاً بالای 55 مایل در ساعت هستند، کار کنند.

معایب سیستم ترمز خودکار خودرو چیست؟

معایب ترمز اضطراری خودکار عبارتند از:
۱- رانندگان در صورت وابستگی بیش از حد به چنین سیستم هایی دچار احساس امنیت کاذب می شوند.
۲- آلارم های کاذب منجر به گیرکردن ناگهانی سیستم روی ترمزها و شوک شدن راننده می شود

سنسور AEB در کجای خودرو قرار دارد؟

به طور کلی، سیستم ترمز AEB شامل یک سنسور رادار است که روی جلوپنجره جلو، سپر یا دریچه های هوای خودرو قرار گرفته است. این برای اندازه گیری فعال فاصله تا وسیله نقلیه جلویی و تشخیص اجسامی که ماشین ممکن است در صورت عدم تنظیم سرعت با آنها برخورد کند استفاده می شود.

چه خودروهایی دارای استاندارد AEB هستند؟

برخی از این خودروها عبارتند از:
Volvo XC60
Volkswagen Golf
Jaguar XE
Toyota RAV4
Honda Jazz
Renault Clio
Kia Stinger
Subaru XV

آیا سیستم ترمز AEB در مه کار می کند؟

برخی از محدودیت های مهم در سیستم AEB وجود دارد. اول، اساس عملکرد AEB این است که جسم مقابل را می توان توسط دوربین و رادار تشخیص داد. با این حال، دوربین و رادار در شرایط بد آب و هوا و نور، مانند طوفان شن، مه، برف و تاریکی کمتر موثر هستند.

آیا AEB در تاریکی کار می کند؟

یک نقص اساسی در این فناوری وجود دارد. سیستم ترمز AEB در شب به خوبی کار نمی کند و این زمانی است که بیشترین تصادفات مرگبار عابران پیاده اتفاق می افتد. اما نگران نباشید! با پیشرفت روز افزون تکنولوژی این خطاها هم به حداقل می رسند.

چرا خودروها به AEB نیاز دارند؟

سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار (AEB) از سنسورهایی برای تشخیص وجود خطر احتمالی در جلوی خودرو استفاده می‌کنند و در مواردی که راننده به موقع این کار را انجام نداده است، برای جلوگیری از برخورد یا کاهش شدت آن، ترمز را فشار می‌دهد.

آیا خودروهای دنده دستی دارای AEB هستند؟

تعداد معدودی از خودروسازان در حال حاضر خودروهایی را با تعویض دنده و ترمز اضطراری خودکار عرضه می کنند. مزدا و بی‌ام‌و دو برندی هستند که مدت‌هاست به سمت آنها گرایش داشته‌اند.

آیا چراغ های ترمز با ترمز خودکار روشن می شوند؟

پاسخ کوتاه: بله. پدال ترمز نیازی به حرکت ندارد زیرا کلیدی وجود ندارد که برق را به لامپ های پشتی متصل کند. در عوض، ماژول شبکه کنترل کننده سیگنالی را به نود چراغ ترمز می فرستد تا روشن شود.

مقالات زیر هم می توانند برای شما مفید باشند؛

سیستم ترمز ضدقفل (ABS) چیست؟
سیستم ترمز EBD چیست؟ تفاوت ABS و EBD چیست؟
ترمز پارک برقی خودرو چیست؟
کروز کنترل چیست و چگونه کار می کند؟ آشنایی با کروز کنترل تطبیقی

مشاهده ویدیوهای آموزشی رایگان در صفحه اینستاگرام SKPPART

Source: kia.com

اگر این مقاله برای شما مفید بود، لطفا آن را از طریق شبکه‌های اجتماعی برای دوستان خودتان ارسال کنید.

جدیدترین مقالات آموزشی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا